ΠΑΦΟΣ: 32χρονος τα έκανε γης Μαδιάμ στα κρατητήρια

ΠΑΦΟΣ: 32χρονος τα έκανε γης Μαδιάμ στα κρατητήρια

Γης μαδιάμ έκανε τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (01/04).

Ο 32χρονος, με καταγωγή από την Παλαιστίνη, συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής (01/04) για υπόθεση μέθης και ανησυχίας. Ο άντρας τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια της Αστυνομίας.

Φαίνεται όμως πως ο 32χρονος είχε άγριες διαθέσεις καθώς κατά την παραμονή του στα κρατητήρια προκάλεσε ζημιές σπάζονται πόρτες και παράθυρα. Συγκεκριμένα, οι ζημιές που προκάλεσε στα κρατητήρια ανέρχονται στις 3,000 χιλιάδες ευρώ.

Μετά και την εξέλιξη αυτή, ο 32χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση καθώς ο φάκελος της υπόθεσής του ολοκληρώθηκε και αναμένονται οδηγίες από τη Νομική Υπηρεσία.

Θυμίζουμε πως η Αστυνομία στα πλαίσια ελέγχου για τροχαίες παραβάσεις, ανέκοψε 32χρονο οδηγό τα ξημερώματα της Κυριακής (01/04).

Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαφάνηκε πως ο 32χρονος είχε έντονα τα σημεία και συμπτώματα της μέθης και σε παροχή δείγματος σε έλεγχο αλκοόλης διαφάνηκε πως είχε 75mg αντί 22mg.

Kατά την ανακοπή του άρχισε να φωνάζει και αντιστάθηκε στον τελικό έλεγχο και συνελήφθη.

Στο όχημα επενέβαιναν ακόμη δύο άτομα τα οποία προσπάθησαν να τον αποσπάσουν από τη νόμιμη σύλληψη και ακολούθως συνελήφθησαν και εκείνοι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE