Συγκλονίζει η Αριστοτέλους για τον φίλο της που 'έφυγε' στο Μαρί - VIDEO

Συγκλονίζει η Αριστοτέλους για τον φίλο της που 'έφυγε' στο Μαρί - VIDEO

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ Α Τετ» και έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα παιδικά και μαθητικά της χρόνια, στην γνωριμία της με τον Γιώργο Εφραίμ, στην επεισοδιακή πρόταση γάμου. Μίλησε επίσης για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της, όπως την περίοδο της αποβολής, αλλά και για την περίοδο που έχασε ένα πολύ αγαπημένο της φίλο, όταν έγινε η έκρηξη στο Μαρί.
 
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο LifenewsCy.com 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE