ΑΔ. ΚΕΡΥΝΕΙΑ: «Σοβαρό πολιτικό ολίσθημα» το δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί

ΑΔ. ΚΕΡΥΝΕΙΑ: «Σοβαρό πολιτικό ολίσθημα» το δείπνο Αναστασιάδη-Ακιντζί

«Σοβαρό πολιτικό ολίσθημα» χαρακτηρίζει το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια τη συνάντηση των ηγετών για δείπνο που ανακοινώθηκε για τις 16 Απριλίου, με το προσφυγικό σωματείο να λέει ότι έγινε και στο παρελθόν με αρνητικές συνέπειες και φαίνεται να επαναλαμβάνεται «με τη μεγαλύτερη δυνατή αφέλεια».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Αδούλωτη Κερύνεια αναφέρει ότι η συνάντηση θα οδηγήσει μεταξύ άλλων σε νομιμοποίηση των κατοχικών δεδομένων, στην τουρκοποίηση των κατεχομένων και στην απεμπόληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των προσφύγων.

Καλεί παράλληλα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς δεν υπάρχει τίποτε που χρειάζεται να συζητήσει με τον Μουσταφά Ακιντζί και να να κινηθεί αποκλειστικά στο διεθνές επίπεδο.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE