ΤΖΟΚΕΡ: 'Έβρεξε' χιλιάδες ευρώ για δύο

ΤΖΟΚΕΡ: 'Έβρεξε' χιλιάδες ευρώ για δύο

Δεν μπορεί να προβλέψει κανείς το απόλυτο στο Τζόκερ το τελευταίο διάστημα, ωστόσο κάποιοι βρίσκουν τους πέντε αριθμούς και παιρνουν ένα σημαντικό ποσό.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (1/4) η 1901η κλήρωση του Τζόκερ.

Η κληρωτίδα μοίραζε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία.

Στην δεύτερη κατηγορία όμως, δύο τυχεροί θα βάλουν στους λογαριασμούς του πέραν των 33 χιλ. ευρώ.

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι, 4,5,12,15,21 και τζόκερ το 6.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE