Το κατάφερε κι αυτό ο Λέβι!

Το κατάφερε κι αυτό ο Λέβι!

Πέρασαν πέντε ολόκληρα χρόνια και δύο μήνες για να καταφέρει να κερδίσει την Ομόνοια στο ΓΣΠ η Ανόρθωση!

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διπλό της «Κυρίας» επί των «πράσινων» στην πρωτεύουσα πριν το σημερινό ματς, ήταν στις 26 Ιανουαρίου του 2013, όταν επικράτησε με 1-3, με προπονητή και τότε τον Ρόνι Λέβι!

Έκτοτε ο απολογισμός ήταν… οκτώ ήττες και δύο ισοπαλίες για την Ανόρθωση στα εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ομόνοια, με τον Ισραηλινό τεχνικό να σπάει κι αυτή την παράδοση!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE