Σοάρες / Υποδοχή Ομονοιατών (BINTEO)

Σοάρες / Υποδοχή Ομονοιατών (BINTEO)

Ο Άλεξ Σοάρες επέστρεψε στην ενδεκάδα της Ομόνοιας μετά από 42 ημέρες.

Ο Πορτογάλος μαζί με τους Μαργκάσα και Λόπες είχαν τεθεί εκτός ομάδας από τον Ιβάιλο Πέτεφ και ακολούθησαν τα γνωστά γεγονότα που οδήγησαν στην απομάκρυνση Πέτεφ.

Τελικά Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες επέστρεψαν στις προπονήσεις και μάλιστα ο Φρέντμπεργκ τον έριξε στη μάχη κόντρα στην Ανόρθωση.

Με την είσοδο των παικτών για προθέρμανση οι φίλοι της Ομόνοιας ήταν λιγοστοί και δεν υπήρξαν αντιδράσεις, αφού και ο κόσμος ακόμη καλά καλά δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε με τους Πορτογάλους.

ΒΙΝΤΕΟ από την προθέρμανση της Ομόνοιας:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.