Σοάρες / Υποδοχή Ομονοιατών (BINTEO)

Σοάρες / Υποδοχή Ομονοιατών (BINTEO)

Ο Άλεξ Σοάρες επέστρεψε στην ενδεκάδα της Ομόνοιας μετά από 42 ημέρες.

Ο Πορτογάλος μαζί με τους Μαργκάσα και Λόπες είχαν τεθεί εκτός ομάδας από τον Ιβάιλο Πέτεφ και ακολούθησαν τα γνωστά γεγονότα που οδήγησαν στην απομάκρυνση Πέτεφ.

Τελικά Ράφα Λόπες και Άλεξ Σοάρες επέστρεψαν στις προπονήσεις και μάλιστα ο Φρέντμπεργκ τον έριξε στη μάχη κόντρα στην Ανόρθωση.

Με την είσοδο των παικτών για προθέρμανση οι φίλοι της Ομόνοιας ήταν λιγοστοί και δεν υπήρξαν αντιδράσεις, αφού και ο κόσμος ακόμη καλά καλά δεν ξέρει τι ακριβώς έγινε με τους Πορτογάλους.

ΒΙΝΤΕΟ από την προθέρμανση της Ομόνοιας:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE