Κηδεύεται η Πολυξένη Κυπριανού - Συλλυπητήρια Προέδρου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ

Κηδεύεται η Πολυξένη Κυπριανού - Συλλυπητήρια Προέδρου στον ΓΓ του ΑΚΕΛ

Το πρωί της Κυριακής (1/4) απεβίωσε η μητέρα του Άντρου Κυπριανού, ενώ την Δευτέρα (2/4) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία.

Η κηδεία της Πολυξένης Κυπριανού, μητέρας του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού, που απεβίωσε την Κυριακή (1/4) θα γίνει την Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018 στις 14:30 στην εκκλησία του Αποστόλου Λουκά στο Στρόβολο.

Αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για το Λαϊκό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Συλλυπητήρια Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Είναι με θλίψη που έλαβα την είδηση για τον θάνατο της μητέρας του ΓΓ του ΑΚΕΛ κ. Άντρου Κυπριανού, Πολυξένης» αναφέρει με γραπτή δήλωση του ο Πρόεδρος Aναστασιάδης.

«Εκ μέρους της Κυβέρνησης, της οικογένειας μου και εμού προσωπικά, εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στον φίλο Άντρο Κυπριανού και την οικογένεια του και τους ευχόμαστε κουράγιο σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE