Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο ποδοσφαιριστής που έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

Χειρουργήθηκε στο κεφάλι ο ποδοσφαιριστής που έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου

Σταθερή παραμένει η κατάσταση του ποδοσφαιριστή της Αλμπαθέτε, ο οποίος έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε η ομάδα του.

Ο Πελάγιο Νόβο υπεβλήθη σε επέμβαση στο κεφάλι και παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας. 

Ο 27χρονος μέσος της Αλμπαθέτε έπεσε το πρωί του Σαββάτου από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου όπου βρισκόταν η αποστολή της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Ουέσκα.

 Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μπήκε αμέσως στο χειρουργείο, με την επέμβαση να διαρκεί πέντε ώρες.
 
sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE