ΚΥΠΡΟΣ: Παρκάρουν μέσα στην αυλή της- Απελπισμένη συμπολίτης μας

ΚΥΠΡΟΣ: Παρκάρουν μέσα στην αυλή της- Απελπισμένη συμπολίτης μας

Απελπισμένη συμπολίτης μας με τους οδηγούς που αφήνουν τα οχήματα μέσα στην αυλή της.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στην ομάδα του Facebook “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, απελπισμένη όπως φαίνεται με την κατάσταση που επικρατεί με το θέμα της στάθμευσης, αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχόλιο της σε σχετικές φωτογραφίες: ‘Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και τους περιμένω να παρκάρουν στη κουζίνα!’.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάρτηση, στην πρώτη φώτογραφία, κάποιος έκλεισε άλλα οχήματα που πάρκαραν μέσα στην αυλή, ενώ στη δεύτερη φώτο εκτός από τον περίεργο τρόπο στάθμευσης πάνω στο πεζοδρόμιο, το όχημα είναι σταθμευμένο μέσα στο πάρκινγκ του σπιτιού της.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

X.Z.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE