ΚΥΠΡΟΣ: Παρκάρουν μέσα στην αυλή της- Απελπισμένη συμπολίτης μας

ΚΥΠΡΟΣ: Παρκάρουν μέσα στην αυλή της- Απελπισμένη συμπολίτης μας

Απελπισμένη συμπολίτης μας με τους οδηγούς που αφήνουν τα οχήματα μέσα στην αυλή της.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στην ομάδα του Facebook “Ο ΓΑΡΟΣ της Ημέρας”, απελπισμένη όπως φαίνεται με την κατάσταση που επικρατεί με το θέμα της στάθμευσης, αναφέρει μεταξύ άλλων σε σχόλιο της σε σχετικές φωτογραφίες: ‘Άνοιξα την πόρτα του σπιτιού μου και τους περιμένω να παρκάρουν στη κουζίνα!’.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάρτηση, στην πρώτη φώτογραφία, κάποιος έκλεισε άλλα οχήματα που πάρκαραν μέσα στην αυλή, ενώ στη δεύτερη φώτο εκτός από τον περίεργο τρόπο στάθμευσης πάνω στο πεζοδρόμιο, το όχημα είναι σταθμευμένο μέσα στο πάρκινγκ του σπιτιού της.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

X.Z.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν άρεσαν στον Τατάρ οι δηλώσεις του ΠτΔ - «Ένδειξη πολιτικής επιβολής»

Δεν άρεσαν στον Τατάρ οι δηλώσεις του ΠτΔ - «Ένδειξη πολιτικής επιβολής»

Ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ισχυρίστηκε πως οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, μετά την παρέλαση της 1ης Οκτωβρίου, στη Λευκωσία αποτελούν "ένδειξη της πολιτικής κυριαρχίας και επιβολής που ακολουθεί εδώ και καιρό η ελληνοκυπριακή πλευρά", κατά την έκφρασή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE