«Άρρωστο» ντεμπούτο Ζλάταν με γκολ από το κέντρο! – ΒΙΝΤΕΟ

«Άρρωστο» ντεμπούτο Ζλάταν με γκολ από το κέντρο!  – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρίσκεται μόλις μερικά 24ωρα στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά κατάφερε με το… καλημέρα να δείξει στους Αμερικανούς ότι το πρωτάθλημα τους με την παρουσία του άλλαξε! (VIDEO)

Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι έχαναν με 3-0 από τους Λος Άντζελες, αλλά υπολόγισαν χωρίς τον παράγοντα Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σουηδός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 71′ και απέδειξε ότι το αμερικανικό ποδόσφαιρο… άλλαξε μόλις πάτησε το πόδι του στις ΗΠΑ.

Οι Γκάλαξι κατάφεραν το 3-2 στο 73′ κι από εκεί και έπειτα ο «Ίμπρα» άρχισε τα δικά του. Στο 77′ ισοφάρισε σε 3-3 με… διαστημικό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, στις καθυστερήσεις σκόραρε ξανά για το 4-3 και την επική ανατροπή!

 

contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE