ΛΕΜΕΣΟΣ: Στα κρατητήρια μετά απο τροχαίο - Ζημιές σε 4 οχήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Στα κρατητήρια μετά απο τροχαίο - Ζημιές σε 4 οχήματα

Στους δρόμους της Λεμεσού κυκλοφορούσε τα ξημερώματα της Κυριακής (01/04) 38χρονος ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 38χρονος οδηγός βγήκε στους δρόμους μεθυσμένος και κατάληξε να τρακάρει τα οχήματα του κόσμου.

Ο 38χρονος αιτητής ασύλου από την Συρία, ενώ οδηγούσε το όχημα του στην οδό Κυκλάδων στη Λεμεσό, σε κάποιο σημείο έχασε τον έλεγχο του οχήματός λόγω μέθης, με αποτέλεσμα να κινηθεί αριστερά και να τρακάρει διαδοχικά σε τέσσερα οχήματα που ήταν σταθμευμένα.

Στο σημείο κλήθηκε η Τροχαία Λεμεσού όπου σε εξέταση αλκοόλης η ένδειξη ήταν 85 mlg αντί 22.

Ευτυχώς από το τροχαίο δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Ο 38χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE