ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπούκαρε με μαχαίρι – Στιγμές φόβου για τις δυο γυναίκες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μπούκαρε με μαχαίρι – Στιγμές φόβου για τις δυο γυναίκες

Υπόθεση ένοπλης ληστείας σε αρτοποιείο στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 00:30 τα μεσανυκτα της Κυριακής (01/04), άγνωστος άνδρας, ο οποίος είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, εισήλθε στο αρτοποιείο και υπό την απειλή μαχαιριού, ανάγκασε τις δύο υπαλλήλους του καταστήματος, να ανοίξουν τα ταμεία τους. Αφού απέσπασε χρηματικό ποσό, αγνώστου ύψους μέχρι στιγμής, διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις. Σύμφωνα με περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο δράστης είναι ύψους 1.80μ. περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης και κατά το χρόνο της ληστείας φορούσε μαύρη φόρμα και μαύρο φούτερ με κουκούλα, ενώ είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με ρούχο κόκκινου χρώματος.

 Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE