Δημητρίου: «Το μετάνιωσαν…» – Τι είπε για Ιδιάκεθ και ανανέωση

Δημητρίου: «Το μετάνιωσαν…» – Τι είπε για Ιδιάκεθ και ανανέωση

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μετά την εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα δήλωσε:

«Θέλαμε τους τρεις βαθμούς και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο με την εικόνα μας. Πάμε να παίξουμε με την ΑΕΛ για την νίκη. Πάμε βήμα – βήμα μέχρι το φινάλε. Η ομάδα μας είχε πολύ καλή εικόνα σε όλο το παιχνίδι. Μπράβο σε όλους και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στο γήπεδο. Όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν σήμερα πιθανόν να το μετάνιωσαν».

Σχετικά για το ενδεχόμενο ανανέωσης συμβολαίου Ιδιάκεθ επισήμανε «Αυτό που μας απασχολεί είναι το αγωνιστικό. Για τα θέματα προγραμματισμού γνωρίζετε πως λειτουργούμε και ποιος είναι υπεύθυνος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE