ΔΙΕΛΥΣΕ τη Ντόρτμουντ η τρομερή Μπάγερν! – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΕΛΥΣΕ τη Ντόρτμουντ η τρομερή Μπάγερν! – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιο klassiker; Η Μπάγερν μετέτρεψε σε προπόνηση το ντέρμπι με την Ντόρτμουντ. Οι Βαυαροί ήταν ασταμάτητοι έβαλαν πέντε γκολ στο Α΄ ημίχρονο και η γιορτή στο Μόναχο έκλεισε με τα μάτριξ να γράφουν 6-0!

Ότι ήθελε έκανε η Μπάγερν απέναντι στην Ντόρτμουντ. Το klassiker ήταν ντέρμπι μόλις για… πέντε λεπτά, καθώς αφού άνοιξαν το σκορ οι Βαυαροί δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κι έφτασαν σβηστά στο 6-0!

Το ματς είχε τρελό ρυθμό στο ξεκίνημα και η ομάδα του Χάινκες στάθηκε τυχερή και νίκησε… στο ροντέο ανοίγοντας το σκορ με τον Λεβαντόφσκι μόλις στο 5ο λεπτό.

Το γκολ του Πολωνού βέβαια δεν έπρεπε να μετρήσει αφού πήρε τη μπάλα από θέση οφσάιντ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Ριμπερί, σωστά, για οφσάιντ. Στο 14’ ο Χάμες διπλασίασε τα τέρματα των Βαυαρών και στο 23’ ο Μίλερ έκανε και το 3-0!

Οι Βεστφαλοί δεν μπορούσαν να συνέλθουν και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα. Στο 44’ ο Λεβαντόφσκι έκανε το 4-0 και δύο λεπτά αργότερα πέτυχε γκολ και ο Ριμπερί (45+1’) με το ημίχρονο να κλείνει με το εντυπωσιακό 5-0!

Όλο το δεύτερο 45λεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και στο 87’ ο Λεβαντόφσκι έκανε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στην «Allianz Arena».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE