ΠΑΤΡΑ: Λήστεψαν άνδρα μες τη μέση του δρόμου και εκείνος έπαθε ανακοπή

ΠΑΤΡΑ: Λήστεψαν άνδρα μες τη μέση του δρόμου και εκείνος έπαθε ανακοπή

Σοκ στην Πάτρα με ένα νέο κρούσμα ληστείας, στη μέση του δρόμου, με το θύμα να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάταση στο νοσοκομείο.

Η ληστεία, σύμφωνα με το patrastimes.gr,  συνέβη χθες το βράδυ όταν το θύμα, ένας 59χρονος,  έκανε ανάληψη από ΑΤΜ στη συμβολή των οδών Ελλ. Στρατιώτου και Σαρανταπόρου στην Πάτρα.

Οι δράστες του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του άρπαξαν 1.650 ευρώ, το κινητό του τηλέφωνο και ένα δαχτυλίδι.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέστη ανακοπή καρδιάς και νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος αγνώστων δραστών.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE