Τον συνεπείραν τα κάλλη της παραλίας- Μυρίζει 'παντόφλα'- VIDEO

Τον συνεπείραν τα κάλλη της παραλίας- Μυρίζει 'παντόφλα'- VIDEO

Το θέαμα στη παραλία φαίνεται να συνεπήρε ένα άντρα ο οποίος απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης μαζί με τη γυναίκα του, η οποία κάθετε δίπλα του και μάλλον θα εύχεται να μην πείρε είδηση.

Ένας Ρώσος λουόμενος, αφού άπλωσε τη πετσέτα του στη παραλία, ξάπλωσε για να πάρει λίγο χρώμα. Αφού έλουσε με φως το στήθος του γύρισε ανάσκελα, έτσι ώστε να αποκτήσει ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.

Εκτός όμως από τις ομορφιές της παραλίας, η θέα μιας νεαρής κοπέλας μάλλον γοήτευσε τόσο πολύ τον άντρα, που δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της.

Άλλοι λουόμενοι που βρίσκονταν κοντά, απαθανατίσου το σκηνικό, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα Liveleak την Παρασκευή (30/3), ενώ δίπλα στον άντρα βρίσκεται η γυναίκα του... γεγονός που μυρίζει'παντόφλα'.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χ.Ζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.