ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο μικροσκόπιο του ΤΑΕ το όπλο- Αναμονή για τις έρευνες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Στο μικροσκόπιο του ΤΑΕ το όπλο- Αναμονή για τις έρευνες

Στο μικροσκόπιο του ΤΑΕ βρίσκεται το κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, που βρέθηκε μαζί με 4,5 κιλά εκρηκτικών, σε ανοικτό χώρο στην Λευκωσία, το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όπλο πρόκειται να περάσει από επιστημονικές εξετάσεις, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται σε οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια.

Πάντως, τα τελευταία δύο χρόνια έχει σημειωθεί αριθμός ληστειών σε τραπεζικά ιδρύματα με κοντόκαννο όπλο, χωρίς ωστόσο να σημαίνει ότι το ανευρεθέν κυνηγετικό, εμπλέκεται σε αυτές, τουλάχιστο μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Υπενθυμίζουμε ότι μαζί με το όπλο, εντοπίστηκαν και δύο νάιλον τσάντες, στις οποίες υπήρχε εκρηκτική ύλη βάρους 5,5 κιλών, η οποία πιστεύεται ότι είναι χαμηλής ισχύος.

Χ. Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE