Μίλησε και για την υπόθεση με Ομόνοια ο Πογιατζής – ‘Με στεναχώρησε…’

Μίλησε και για την υπόθεση με Ομόνοια ο Πογιατζής – ‘Με στεναχώρησε…’

O Aνδρέας Πογιατζής που ήταν καλεσμένος στο «Όλα Μάλε» και μίλησε για την Ομόνοια και την γνωστή υπόθεση που είχε με τον σύλλογο της Λευκωσίας.

«Σέβομαι την Ομόνοια, αλλά με στεναχώρησε η υπόθεση. Ποτέ δεν είπα κακό λόγο για την Ομόνοια. Τι θα πει το ΑΠΟΕΛ που είπα για τους Πιατκόφσκι, Στίλιτς, Μπρεσάν, Γιαμπερέ και πολλούς άλλους; Η Ομόνοια δεν το δέχτηκε. Αφού δεν το δέχεσαι, δεν θα συνεχίσω. Έκλεισε το θέμα. Η οικογένεια της γυναίκας μου είναι όλοι Ομοινοιάτες. Δεν έχω τίποτα με την Ομόνοια. Είπα για τον τερματοφύλακα (Φελτχούιζεν) ότι ήταν παπλωματάς. Είχε κανένα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και δεν συμφωνούσε με τον χαρακτηρισμό; Αν δεν έχεις χιούμορ που έλειψε από τον κόσμο, θα κλείσεις την τηλεόραση. Ακόμα και αν είναι καλόπιστη η κριτική πρέπει να τη δεχτείς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE