Μίλησε και για την υπόθεση με Ομόνοια ο Πογιατζής – ‘Με στεναχώρησε…’

Μίλησε και για την υπόθεση με Ομόνοια ο Πογιατζής – ‘Με στεναχώρησε…’

O Aνδρέας Πογιατζής που ήταν καλεσμένος στο «Όλα Μάλε» και μίλησε για την Ομόνοια και την γνωστή υπόθεση που είχε με τον σύλλογο της Λευκωσίας.

«Σέβομαι την Ομόνοια, αλλά με στεναχώρησε η υπόθεση. Ποτέ δεν είπα κακό λόγο για την Ομόνοια. Τι θα πει το ΑΠΟΕΛ που είπα για τους Πιατκόφσκι, Στίλιτς, Μπρεσάν, Γιαμπερέ και πολλούς άλλους; Η Ομόνοια δεν το δέχτηκε. Αφού δεν το δέχεσαι, δεν θα συνεχίσω. Έκλεισε το θέμα. Η οικογένεια της γυναίκας μου είναι όλοι Ομοινοιάτες. Δεν έχω τίποτα με την Ομόνοια. Είπα για τον τερματοφύλακα (Φελτχούιζεν) ότι ήταν παπλωματάς. Είχε κανένα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και δεν συμφωνούσε με τον χαρακτηρισμό; Αν δεν έχεις χιούμορ που έλειψε από τον κόσμο, θα κλείσεις την τηλεόραση. Ακόμα και αν είναι καλόπιστη η κριτική πρέπει να τη δεχτείς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Trailer: Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η αυτοκριτική, οι «τριγμοί» στον ΔΗΣΥ και οι Προεδρικές του ’23-Ποιοι «σκάβουν» το πολιτικό τους…μνήμα

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, παραχωρεί μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ανοίγοντας τα χαρτιά του για τα γεγονότα που διαμόρφωσαν την πολιτική ζωή του τόπου τα τελευταία χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE