ΕΛΛΑΔΑ: Αυγά ιδανικά για το Πάσχα κάνουν οι κότες αγρότη

ΕΛΛΑΔΑ: Αυγά ιδανικά για το Πάσχα κάνουν οι κότες αγρότη

Πράσινα αυγά στο αγρόκτημα του Αριστείδη Τσιρίκου στα Λευκάκια Ναυπλίου.

Οι κότες συνήθως κάνουν λευκό ή καφέ αυγό αλλά στην περίπτωση ενός αγρότη από τα Λευκάκια Ναυπλίου που οι κότες του κάνουν πράσινα αυγά.

Στο χωριό Λευκάκια Αργολίδας του Δήμου Ναυπλιέων, στο κτήμα του αγρότη Αριστείδη Τσιρίκου οι κότες του εδώ και κάποιο διάστημα κάνουν και αυγά με πράσινο χρώμα.

«Δεν έχουν κάτι ξεχωριστό από τις άλλες κότες, ούτε τα αβγά τους διαφέρουν από τα συνηθισμένα στη γεύση, απλώς διαφέρουν στο χρώμα ,μας είπε ο αγρότης.

Το χρώμα αυτών των αυγών αρχίζει από εκρού μπεζ και καταλήγει σε απαλό φυστικί, γαλάζιο και πράσινο.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την περιέργεια των ανθρώπων της περιοχής που επισκέπτονται τον αγρότη μόνο και μόνο για να δουν τα αβγά.

Το χρώμα στο τσόφλι του αυγού εξαρτάται από τη φυλή της κότας.

Πράσινα αυγά γεννούν οι κότες της φυλής Araucana.

https://www.youtube.com/watch?v=UOeGACx2I1I

Από ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE