Έφηβος Αφρικανικής καταγωγής εγραψε ποίημα για την Ομόνοια! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έφηβος Αφρικανικής καταγωγής εγραψε ποίημα για την Ομόνοια! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η επίσημη Ομόνοια ενημερώνει για το ποίημα που έγραψε για την Ομόνοια, έφηβος Αφρικανικής καταγωγής!

Διαβάστε το και δείτε το και σε φωτογραφία:

«Μια ευχάριστη έκπληξη ανέμενε την αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που επισκέφθηκε την ιδιωτική παιδική στέγη, «Σπίτι της Ελπίδας».

Έφηβος Αφρικανικής καταγωγής, με ενθουσιασμό παρέδωσε ποίημα που έγραψε ο ίδιος, με αφορμή την επίσκεψη της ομάδας μας.

Την στιγμή της ανάγνωσης του ποιήματος, ήταν έκδηλη η συγκίνηση των εκπροσώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και των εφήβων που διαμένουν στην στέγη.

Το ποίημα παρέλαβε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών ο Ματ Νταρμπισάιαρ, με την υπόσχεση ότι θα αναρτηθεί στα αποδυτήρια της ομάδας μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE