Έκλεισαν σχολεία και πανεπιστήμια - Ταλαιπωρία για οδηγούς

Έκλεισαν σχολεία και πανεπιστήμια - Ταλαιπωρία για οδηγούς

Το έχουν οι μέρες να σημειώνεται αυξημένη τροχαία κίνηση...

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Αυξημένη τροχαία κίνηση που είναι κατά πολύ περισσότερη από μια συνηθισμένη ημέρα, παρατηρείται στους δρόμους της πρωτεύουσας αλλά και στις άλλες πόλεις.

Ο λόγος φυσικά είναι το γεγονός ότι οι φοιτητές που βρίσκονταν στο εξωτερικό (εξαιρουμένων αυτών που σπουδάζουν σε Ελλάδα και Κύπρο), επέστρεψαν εδώ και μια εβδομάδα, αφού το Πάσχα των καθολικών είναι αυτή την εβδομάδα, ενώ οι πλείστοι φοιτητές από την Ελλάδα έχουν ήδη επιστρέψει.

Πολλοί ήταν και οι μαθητές από τα Γυμνάσια και Λύκεια της Κύπρου που κατέκλισαν της καφετέριες δημιουργώντας πρόσθετο πρόβλημα στους κυπριακούς δρόμους.

Αξίζει να σημειωθεί -μιας και το διαπιστώσαμε βλέποντας την κατάσταση στους δρόμους- ότι οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν κυρίως τους δικυκλιστές όταν υπάρχει αυξημένη τροχαία κίνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE