Ποιος θα πάρει το Μουντιάλ; Πόνταρε από ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Ποιος θα πάρει το Μουντιάλ; Πόνταρε από ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Σε ρυθμούς Μουντιάλ μας έβαλαν οι… φιλικές ΜΑΤΣΑΡΕΣ που είδαμε αυτές τις μέρες σε επίπεδο Εθνικών ομάδων. Το Μουντιάλ απέχει περίπου 2.5 μήνες, αλλά η Stoiximan είναι πανέτοιμη από τώρα!

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρία στοιχημάτων στην Κύπρο, σας προσφέρει τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ αποδόσεις για την ομάδα που θα κατακτήσει το Μουντιάλ! Κάνε την πρόβλεψή σου και πόνταρε από τώρα για να εξασφαλίσεις τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις και τα περισσότερα δυνατά κέρδη!

Η απόδοση της Βραζιλίας είναι 5.00, η απόδοση της Γερμανίας 5.50 και της Ισπανίας 7.00. Τη Γαλλία θα τη βρείτε με απόδοση 7.50, την Αργεντινή στο 11.00 και το Βέλγιο στο 12.00. Η Αγγλία έχει απόδοση 18.00, ενώ Πορτογαλία και Ουρουγουάη δίνουν 25.00!

Μπείτε σ’ αυτό εδώ το λινκ και βρείτε όλες τις αποδόσεις για τον νικητή του Μουντιάλ.

Μην το σκέφτεται. Κάνε παιχνίδι από τώρα για να κερδίσεις περισσότερα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE