ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Αρνούνταν τη συζήτηση για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

ΚΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑ ΑΜΒΛΩΣΕΙΣ: «Αρνούνταν τη συζήτηση για να μη δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκοπος»

Έντονη η βουλευτής του ΑΚΕΛ στην ομιλία της από το βήμα της Βουλής.

Με πρώτο θέμα στην ατζέντα αυτό των αμβλώσεων ξεκίνησε η ολομέλεια της Βουλής την Παρασκευή 30/3 με την Βουλευτή του ΑΚΕΛ να καταγγέλλει ότι κάποιοι αρνούνταν τη συζήτηση πριν τις εκλογές για να μην δυσαρεστηθεί ο Αρχιεπίσκος.

«Σήμερα ψηφίζουμε τη χειραφέτηση της γυναίκας. Ούτε θα μειωθούν ούτε θα αυξηθούν οι αμβλώσεις. Για πολιτικούς λόγους η Επιτροπή Νομικών δεν προωθούσε το ζήτημα των αμβλώσεων. Αφού πρώτα εγκριθεί η πρόταση νόμου πρέπει να διακόψουμε τις ανεπιθύμητες εκυμοσύνες» ήταν τα λόγια της κυρίας Κουκουμά ενώ  πρόσθεσε: «Να σταματήσει η Πολιτεία να κρύβεται πίσω από το δάκτυλο της».

Αλέκος Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.