ΒΟΥΛΗ: Αναστάτωση και καθυστέρηση - Εκνευρίστηκε ο Συλλούρης

ΒΟΥΛΗ: Αναστάτωση και καθυστέρηση - Εκνευρίστηκε ο Συλλούρης

 Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής 30/3 η ολομέλεια της Βουλής έχοντας στην ατζέντα πολλά και σημαντικά θέματα. Η αρχή πάντως "έκρυβε" μικροεντάσεις.

Οι βουλευτές του ενδιάμεσου χώρου (ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Αλληλεγγύη, Οικολόγοι, Μυλωνάς) ζήτησαν καθυστέρηση καθώς ήταν σε εν εξελίξει συνεδρίαση από τις 8:30.

Ακολούθως, ο Αβέρωφ Νεοφύτου παρακάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής να φέρει μπροστά πιο σημαντικά θέματα, πράγμα που εκνεύρισε τον Συλλούρη. «Θέλετε να επιστρέψουμε στα ίδια» είπε.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος στήριξε τον Αβέρωφ και ο Πρόεδρος της Βουλής είπε «μπορούσα να μη σας δώσω χρόνο», ενώ ο πρόεδρος ΔΗΚΟ απάντησε «κι εμείς μπορούσαμε να μην έρθουμε ως ένδειξη διαμαρτυρίας». Τελικά το θέμα της αποποινικοποίησης των αμβλώσεων ήρθε πρώτο.

Να σημειωθεί ότι και ο Άντρος Κυπριανού συμφώνησε επί τούτου.

Αλ. Μιχαηλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE