ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 59χρονος - Πούλησε διαμάντια €2.500 για €44.000

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 59χρονος - Πούλησε διαμάντια €2.500 για €44.000

Συνελήφθη την Πέμπτη (29/3) βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 59χρονος από την επαρχία Λάρνακας για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με το πιο πάνω αδίκημα.

Συγκεκριμένα, στις 20 Μαρτίου, 2018, ο συλληφθείς είχε επισκεφτεί συγκεκριμένο χρυσοχοείο στη Λάρνακα όπου, πώλησε στον ιδιοκτήτη τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44,000.

Την επόμενη μέρα, ο παραπονούμενος υπέδειξε τα διαμάντια σε ειδικό στην εξέταση πολύτιμων λίθων όπου διαπιστώθηκε ότι, πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τις €2,500.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.