Τραμπ: Οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν πολύ σκληρά το Ιράν απόψε - Θα καταλάβουμε το νησί Χαργκ
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ εκτόξευσε νέα απειλή κατά του Ιράν, ενώ υποστήριξε ότι θα καταλάβουν το νησί Χαργκ στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Για να γίνουμε πιο σαφείς. Αναλόγως της θέσης που θα επιλέξει ο Αυγουστή να χρησιμοποιήσει τον Βραζιλιάνο, θα ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η στελέχωση της μεσαίας γραμμής στην αυριανή αναμέτρηση.
Στο σενάριο που ο Ζάντερ παίξει αριστερό μπακ, τότε την τριάδα στον άξονα θα την αποτελούν οι Άλεφ, Μάρκοβιτς και Ντα Σίλβα. Αν ο Βραζιλιάνος παίξει ως εξτρέμ, τότε θα είναι επιτελικό χαφ ο Παπουλής και το πιθανότερο είναι να μείνει έξω ο Ντα Σίλβα. Σε μια τέτοια περίπτωση, αριστερός μπακ θα παίξει ο αρχηγός Βασιλείου.
Ως γνωστό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Σακέτι (είναι και τραυματίας), ο καθαρόαιμος ανασταλτικός χαφ θα είναι ο Άλεφ.
Όσον αφορά τις άλλες θέσεις: Ο Βάλε θα είναι στο τέρμα. Δεξιά στην άμυνα ο Πέδρο. Κεντρικοί μπακ οι Γιούστε και Ρομπέρζ. Δεξιά στην επίθεση ο Γιάκολις και σέντερ φορ ο έτερος Κροάτης ο Μάγκλιτσα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




