ΤΟΥΡΚΙΑ: Πέντε στρατιώτες νεκροί από κουρδικά πυρά

ΤΟΥΡΚΙΑ: Πέντε στρατιώτες νεκροί από κουρδικά πυρά

Πέντε Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και ακόμη επτά τραυματίστηκαν από επίθεση ενόπλων σε στρατιωτική βάση στην επαρχία Σιίρτ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, σύμφωνα με πηγές ασφάλειας.

Οι ίδιες πηγές απέδωσαν την επίθεση σε μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντάρτες έφεραν βαρύ οπλισμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.