Τραγωδία στα Γιάννενα: 23χρονος ένιωσε αδιαθεσία και «έσβησε» ξαφνικά

Τραγωδία στα Γιάννενα: 23χρονος ένιωσε αδιαθεσία και «έσβησε» ξαφνικά

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων από την είδηση ότι ένας 23χρονος άνδρας που εκτελούσε εργασίες εγκατάστασης κλιματιστικού, αισθάνθηκε αδιαθεσία και σωριάστηκε σε πρεβάζι, σε ύψος 3 περίπου μέτρων από το έδαφος.

Σύμφωνα με το Epirus-tv.gr Αστυνομικές μαζί με πυροσβεστικές δυνάμεις και Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο κέντρο των Ιωαννίνων στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Μιχαήλ Αγγέλου

Με τη συνδρομή ανδρών της Π.Υ ο νεαρός άνδρας παραλήφθηκε διασωληνωμένος από τους διασώστες του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ,όπου δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός του φέρεται να επήλθε από καρδιακή ανακοπή.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Κυπριακό: Εντατικοποίηση προσπαθειών για επανέναρξη συνομιλιών - Εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών

Εντατικοποίηση των προσπαθειών για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, αναμένεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μετά και την ανάδειξη του νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων και δεδομένης της ήδη προαναγγελθείσας από τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών επόμενης άτυπης διευρυμένης Συνόδου.