«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν…»

«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν…»

Στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» στον Active (107.4 & 102.5) με τους Πανίκο Κωνσταντίνου και Ιάκωβο Κακουρή βρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Ομόνοιας, Δώρος Σεραφείμ, ο οποίος μίλησε για όλα τα «καυτά» θέματα των «πρασίνων».

Ο κ.Σεραφείμ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κεφάλαιο χρέος του Λευκωσιάτικου συλλόγου, αναφέροντας την οικονομική κατάσταση των «πρασίνων» την περίοδο που ήταν στην προεδρία της Ομόνοιας.

«Το χρέος της Ομόνοιας ήταν 4 εκατομμύρια ευρώ, αλλά παρέδωσα περιουσία και τις Χαλεπιανές περίπου 15 εκατομμύρια λίρες αξία. Όταν παραιτήθηκα το 2008, ακούστηκε ότι ήταν παραπάνω το χρέος αλλά για να το λες αυτό πρέπει να ξέρεις όλη την οικονομική ιστορία της Ομόνοιας, πολλοί μπορεί να ισχυρίζονται ότι τα ξέρουν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE