Απορρίφθηκε η ένσταση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Απορρίφθηκε η ένσταση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Σε καθεστώς κράτησης παραμένουν οι δύο Έλληνες στρατιωτική αφού απορρίφθηκε η ένσταση κατά της απόφασης προφυλάκισής τους.

Στις φυλακές Αδριανούπολης θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, απορρίφθηκε η ένσταση που κατέθεσαν κατά της απόφασης για τη διατήρηση της προφυλάκισής τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Το πρακτορείο αναφέρει ότι οι δικαστές εκτίμησαν ότι υπάρχουν ισχυρά στοιχεία ότι έχουν διαπράξει αδίκημα για το οποίο η ποινή μπορεί να είναι έως και πέντε χρόνια. Επίσης, θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να διαφύγουν, εάν αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE