ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αψιμαχίες αντί ξυλοκοπήματος - Καταγγελία από λειτουργούς του ΤΟΜ

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Αψιμαχίες αντί ξυλοκοπήματος - Καταγγελία από λειτουργούς του ΤΟΜ

Δεν επιβεβαιώνεται η πληροφορία περί ξυλοκοπήματος απεργοσπάστη από τους απεργούς οδηγούς ταξί στο Αεροδρόμιο Λάρνακας.

Οι οδηγοί ταξί βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά την εξαγγελία τους για επ’ αόριστον απεργία.

Η απεργία έληξε προσωρινά στις 12:30, καθώς η υπουργός Μεταφορών, Βασιλική Αναστασιάδου, δέχτηκε να συναντήσει τους οδηγούς ταξί με σκοπό να μελετήσει τα αιτήματά τους που έχουν να κάνουν κυρίως με παράνομους οδηγούς.

Η συνάντηση ήταν καθορισμένη για τις 15:30 στο κτήριο του υπουργείου Μεταφορών.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, τα αίματα άναψαν το πρωί, όταν οδηγοί ταξί -πιθανώς απεργοί και απεργοσπάστες- κόντεψαν να έρθουν στα χέρια.

Ωστόσο επρόκειτο για αψιμαχία, η οποία διακόπηκε μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Η αψιμαχία καταγγέλθηκε από λειτουργούς του Τμήματος Οδικών Μεταφορών.

Εν τω μεταξύ, για προληπτικούς λόγους έλαβε θέση στο Αεροδρόμιο και αντιοχλαγωγική ομάδα της Αστυνομίας, ενώ δεν έγιναν οποιεσδήποτε συλλήψεις.

Να σημειωθεί ότι η λειτουργία του Αεροδρομίου δεν επηρεάστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE