Θρήσκος κλέφτης κάνει τον σταυρό του και μετά αδειάζει το μαγαζί

Θρήσκος κλέφτης κάνει τον σταυρό του και μετά αδειάζει το μαγαζί

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ψάχνει για έναν άνδρα που φαίνεται πως ζήτησε κάποια θεϊκή βοήθεια προτού μπει σε ένα μαγαζί με ρούχα για να κλέψει.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης «πιάνει» τη στιγμή που ο άνδρας κάνει τον σταυρό του και στη συνέχεια μπαίνει σε μαγαζί.

Ο... θρήσκος διαρρήκτης έβγαλε το καπέλο, έκανε τον σταυρό του και στη συνέχεια έπιασε ένα τούβλο και το πέταξε στη βιτρίνα του καταστήματος.

Ο κλέφτης άρπαξε 18 ακριβά ρούχα από το κατάστημα και η αστυνομία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο ελπίζοντας να βρει στοιχεία για την ταυτότητά του.

 https://www.youtube.com/watch?v=0RojSgTYqDw

Από Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE