Στον έβδομο μήνα η Κύπρια επώνυμη και εμφανίζεται με στενή βραδινή τουαλέτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στον έβδομο μήνα η Κύπρια επώνυμη και εμφανίζεται με στενή βραδινή τουαλέτα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις τελευταίες της εμφανίσεις επί σκηνής πραγματοποιεί αυτές τις μέρες η ταλαντούχα Κύπρια που διανύει τον έβδομο μήνα της δεύτερής της εγκυμοσύνης.  

Η Αλίκη Χρυσοχού διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με την τελευταία της ανάρτηση στο instagram πραγματοποιεί τις τελευταίες της εμφανίσεις. 

Εντυπωσιαστήκαμε με την σιλουέτα της σοπράνο, μιας και στον έβδομο μήνα της δεύτερης της εγκυμοσύνης εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρη στενή βραδινή τουαλέτα, με την μικρή της κοιλίτσα να μην στέκεται εμπόδιο στο στενό ρούχο και η ίδια να είναι μια κομψή εγκυμονούσα.  

 Να πούμε οτι η ταλαντούχα Κύπρια έχει ακόμα ένα παιδί, τον γιο της Κρίστιαν. 

Η Αλίκη με τον Κρίστιαν στον κήπο του σπιτιού τους. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.