Kίνηση επενδυτή απο Λευκωσία… Κάτι είχε πει ο Κατσουρίδης…

Kίνηση επενδυτή απο Λευκωσία… Κάτι είχε πει ο Κατσουρίδης…

Από χθες το απόγευμα η ιστοσελίδα Omonoianews, είχε αναρτήσει είδηση με πληροφορίες, για ενδιαφερόμενο επενδυτή, ο οποίος κατέθεσε σχετική πρόταση στο Δ.Σ. 

Για τρεις επενδυτές που τον προσέγγισαν, είχε κάνει λόγο στη χθεσινή ραδιοφωνική του συνέντευξη στο «Κανάλι 6» (ΕΔΩ), ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για την προεδρία του σωματείου, Νίκος Κατσουρίδης. Χωρίς να δώσει ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες. 

Οι πληροφορίες πάντως για τον επενδυτή, λένε, ότι ενδιαφέρεται να κάνει διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά φέρεται να προτείνει τη σύσταση εταιρίας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει του συγκεκριμένου ανθρώπου, όπως κι αυτών που αποτελούν την ομάδα συνεργατών του. 

Ο άνθρωπος που ηγείται τη συγκεκριμένης «κίνησης» έχει ήδη ζητήσει προφορικά από τη διοίκηση να μετατεθεί η εκλογική συνέλευση κατά δυο εβδομάδες. Να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Απριλίου, αντί στις 14 του ίδιου μήνα. Σήμερα, πιθανότατα, θα πάει και γραπτό αίτημα ενώπιον της διοίκησης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE