'Χαλάει' πολύ ο καιρός!

'Χαλάει' πολύ ο καιρός!

Βαροµετρικό χαµηλό και αραιή σκόνη, που σταδιακά υποχωρεί, επηρεάζουν την περιοχή, ενώ από την Παρασκευή (30/3) ψηλή πίεση θα αρχίσει να εγκαθίσταται.

Την Πέμπτη 29/3 αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αλλά το υπόλοιπο πρωί περίοδοι µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε συννεφιά µε τα φαινόµενα να γίνονται µεµονωµένα. Το µεσηµέρι και το απόγευµα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, στο εσωτερικό µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ αλλά στα παράλια και στα προσήνεµα ορεινά ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης και σταδιακά στα προσήνεµα κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 19 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, ενώ στα δυτικά και τα βόρεια πιθανό να σηµειωθεί και µεµονωµένη καταιγίδα. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, στο εσωτερικό ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα παράλια µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Αργότερα θα καταστούν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά στα προσήνεµα δυτικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη µέχρι κυµατώδης ενώ στα δυτικά θα καταστεί µέχρι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 14 στα δυτικά, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 30/3 και το Σάββατο 31/3 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, κατά διαστήµατα.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή και µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο.

Την Κυριακή 1/4 θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες ψηλές νεφώσεις αλλά και διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω άνοδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE