ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στην μπυραρία του και τον συνέλαβαν

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν στην μπυραρία του και τον συνέλαβαν

Συνελήφθη την Τετάρτη 28/3 με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 57χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κλοπής αυτοκινήτου και παράνομης κατοχής αεροβόλου όπλου.



Σύμφωνα με την Αστυνομία η διάρρηξη σημειώθηκε στις 11.12.2017.

Μετά από την λήψη επιστημονικών εξετάσεων έγινε έρευνα σε μπυραρία που ανήκει στον 57χρονο στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκε ένα αεροβόλο όπλο άγραφο.

Ο 57χρονος ανακρινόμενος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE