Καμπάνα σε Πέτεφ από τον Αθλητικό Δικαστή – Η απόφασή του

Καμπάνα σε Πέτεφ από τον Αθλητικό Δικαστή – Η απόφασή του

Μέσα από τις αποφάσεις του Αθλητικού δικαστή που έγιναν γνωστές σήμερα (Τετάρτη 28/3) ξεχώρισε η ποινή για τις δηλώσεις που έκανε σε μέσο της πατρίδας του.

 

Η σχετική αναφορά στις αποφάσεις:

*Καταγγελία κατά του Ιβάιλο Πέτεφ προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας για δηλώσεις που προέβη σε Βουλγάρικο Μέσο Ενημέρωσης και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα www.blitz.bg και οι οποίες αναδημοσιεύτηκαν σε Κυπριακά μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αθλητικές ιστοσελίδες στις 20.03.2018 οι οποίες είναι εκτός των πλαισίων της αθλητοπρέπειας και/ή του τιμίου παιχνιδιού και/ή που μπορούν να συμβάλλουν σε δυσπιστία κατά του αθλήματος και/ή λειτουργών του αθλήματος και/ή που μπορούν να συμβάλουν και/ή να υποκινήσουν αντιαθλητικές ενέργειες και/ή που γελοιοποιούν το άθλημα ή άτομα που ενέχονται στο άθλημα και/ή που είναι μειωτικές για το άθλημα ή μειωτικές για τα άτομα που ενέχονται στο άθλημα με οποιοδήποτε τρόπο και/ή που είναι σαρκαστικές για το άθλημα και/ή άτομα που ενέχονται σε αυτό και/ή που μειώνουν το κύρος της Διαιτησίας κατά παράβαση του άρθρου 4 (ιστ) (i) (ii) (iii) και 9 (ιε) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE