Κούμας: ‘Κανένας περισσότερο από δυο θητείες’

Κούμας: ‘Κανένας περισσότερο από δυο θητείες’

Στο Sport fm 95.0 μίλησε ο Γιώργος Κούμας και αναφέρθηκε για το θέμα που αφορά την θητεία κάποιου πρόεδρου. Aν μπορεί στην τελική από δω και στο εξίς να κάνει περισσότερες από δυο θητείες

Δείτε τι δήλωσε:

Για την εισήγηση να μην μένει κανείς πάνω από δυο θητείες: «Δεν απορρίπτω την εισήγηση. Είμαστε σε επαφές με την UEFA για αυτό. Το να είναι κάποιος σε μια θέση πολλά χρόνια, έχει και τα καλά και τα αρνητικά».
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE