Κέντρα Εξυπηρέτησης για βοήθεια υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Κέντρα Εξυπηρέτησης για βοήθεια υποβολής φορολογικών δηλώσεων

Νέα επιστολή ΕΚΥΣΥ στον Έφορο Φορολογίας για επιστροφή εισφοράς για την άμυνα.

Με νέα επιστολή που απέστειλε στον Έφορο Φορολογίας Γιάννη Τσαγκάρη στις 27 Μαρτίου, η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ) ζητά όπως δεν είναι υποχρεωτική η ηλεκτρονική υποβολή δήλωσης για την επιστροφή της έκτακτης εισφοράς για την άμυνα από τους συνταξιούχους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ, η Ενωση ζήτησε όπως δοθεί η δυνατότητα σε αυτούς που δυσκολεύονται να υποβάλουν την αίτηση ηλεκτρονικά να μπορούν να την υποβάλλουν όπως έκαναν μέχρι το τέλος του 2017.

Η ΕΚΥΣΥ αναφέρει πως σε απαντητική επιστολή του Εφόρου Φορολογίας προς την Οργάνωση για το ίδιο θέμα, φαίνεται ότι γίνεται κατανοητή η εύλογη ανησυχία της ΕΚΥΣΥ σε ότι αφορά την εφαρμογή της Νομοθεσίας που προνοεί την υποχρεωτική υποβολή δηλώσεων εισοδήματος από το φορολογικό έτος 2017 και θα το τμήμα θα προσπαθήσει να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια και καθοδήγηση με την λειτουργία Κέντρων Εξυπηρέτησης η έναρξη των οποίων θα ανακοινωθεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE