ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΟΤΣΙΑΤΗ: Κατεύνασαν οι φλόγες

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΚΟΤΣΙΑΤΗ: Κατεύνασαν οι φλόγες

Έσβησαν οι φλόγες στην περιοχή του σκυβαλότοπου Κοτσιάτη, ωστόσο θα πραγματοποιούνται περιπολίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για τυχόν αναζωπύρωση.

Η ώρα 16:26 το απόγευμα της Τρίτης (27/3) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε σκύβαλα εντός του περιφραγμένου χώρου του σκυβαλότοπου Κοτσιάτη.

Ανταποκρίθηκαν 2 πυροσβεστικά οχήματα από τον Αγροτικό Πυροσβεστικό Σταθμό Νήσου και από το Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως ‘Λοχία Σπύρου Τταντή’

Τα οχήματα της Πυροσβεστικής παρέμειναν στον χώρο για επιφυλακή για αποτροπή επέκτασης της πυρκαγιάς εκτός του σκυβαλότοπου μέχρι και της 06:24 το πρωί της Τετάρτης (28/3).

Επίσης την διάρκεια της νύκτας αλλά και το πρωί, εργάζονται στον χώρο 2 εκσκαφείς της Επαρχιακής Διοίκησης Λευκωσίας και ένας εκσκαφέας του Δήμου Λευκωσίας για την επικάλυψη των σκουπιδιών με χώμα.

Όχημα της Πυροσβεστικής θα ασκεί περιμετρικά περιπολίες και κατά την διάρκεια της μέρας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE