Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς δύο

Επιστροφή στις προπονήσεις χωρίς δύο

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις ενόψει του παιχνίδιου με τον Απόλλωνα. Απ την πρωινή προπόνηση σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τους «κιτρινοπράσινους» απουσίαζαν οι Διεθνείς, Ιβαν Τρισκόφσκι και ο Παναγίδης.

Η επίσημη ενημέρωση

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα το πρωί (27/03), με την προετοιμασία για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των πλέι-οφ με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο AEK ARENA (Σάββατο 31/03, 19:00) να μπαίνει στην τελική ευθεία.

To πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής και τακτική, ενώ εξακολουθούν να απουσιάζουν λόγω Εθνικών οι Trickovski και Παναγίδης.

Η προετοιμασία συνεχίζεται αύριο (28/03) με πρωινή προπόνηση.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την προπόνηση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Τέλος εποχής για τα χαρτονομίσματα του ευρώ που έχουμε στο πορτοφόλι μας, καθώς έρχονται νέα με διαφορετικά μοτίβα μετά τη διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού για τον επανασχεδιασμό τους, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).