Ανησυχία για Καμαρά – Περνάει από MRI το απόγευμα

Ανησυχία για Καμαρά – Περνάει από MRI το απόγευμα

Η Ανόρθωση συνέχισε με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού με την Ομόνοια το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (1/4, 18:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την «Κυρία» ο Γκάντσιεφ ακολούθησε και σήμερα φυσιοθεραπεία και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Παναγιώτης Αρτυματάς.

Φυσικά τα νέα από την σημερινή προπόνηση της Βαρωσιώτικης ομάδας δεν ήταν καθόλου ευχάριστα καθώς προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού του Καμαρά το οποίο απεκόμισε κατά την διάρκεια της προπόνησης.

Ο επιθετικός της Ανόρθωσης θα περάσει το απόγευμα από MRI για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματος του.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE