ΕΛΛΑΔΑ: Απόπειρα απαγωγής παιδιού την ώρα της παρέλασης

ΕΛΛΑΔΑ: Απόπειρα απαγωγής παιδιού την ώρα της παρέλασης

Ένας αλλοδαπός είχε μαζί του μία λεπίδα και ένα βαμβάκι το οποίο ήταν εμποτισμένο με ένα υλικό που θα το έβαζε στο πρόσωπο του παιδιού.

Την απόπειρα απαγωγής ανηλίκου κατήγγειλε την 25η Μαρτίου ο αντιδήμαρχος Μενιδίου κ. Στάθης Τοπολίδης.

Ο κ. Τοπαλίδης έκανε τη σοβαρότατη καταγγελία σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή κάνοντας λόγο για ανομία που επικρατεί στην περιοχή.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος, κατά τη διάρκεια της παρέλασης άγνωστος επιχείρησε να απαγάγει ένα ανήλικο παιδί, ενώ την τελευταία στιγμή απετράπη με τη συνδρομή των πολιτών που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό.

 Σύμφωνα με την καταγγελία του αντιδημάρχου, ένας ξένος υπήκοος είχε μαζί του μία λεπίδα και ένα βαμβάκι το οποίο ήταν εμποτισμένο με ένα υλικό που θα το έβαζε στο πρόσωπο του παιδιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE