ΕΛΛΑΔΑ: Απόπειρα απαγωγής παιδιού την ώρα της παρέλασης

ΕΛΛΑΔΑ: Απόπειρα απαγωγής παιδιού την ώρα της παρέλασης

Ένας αλλοδαπός είχε μαζί του μία λεπίδα και ένα βαμβάκι το οποίο ήταν εμποτισμένο με ένα υλικό που θα το έβαζε στο πρόσωπο του παιδιού.

Την απόπειρα απαγωγής ανηλίκου κατήγγειλε την 25η Μαρτίου ο αντιδήμαρχος Μενιδίου κ. Στάθης Τοπολίδης.

Ο κ. Τοπαλίδης έκανε τη σοβαρότατη καταγγελία σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή κάνοντας λόγο για ανομία που επικρατεί στην περιοχή.

Όπως είπε ο αντιδήμαρχος, κατά τη διάρκεια της παρέλασης άγνωστος επιχείρησε να απαγάγει ένα ανήλικο παιδί, ενώ την τελευταία στιγμή απετράπη με τη συνδρομή των πολιτών που βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό.

 Σύμφωνα με την καταγγελία του αντιδημάρχου, ένας ξένος υπήκοος είχε μαζί του μία λεπίδα και ένα βαμβάκι το οποίο ήταν εμποτισμένο με ένα υλικό που θα το έβαζε στο πρόσωπο του παιδιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE