Μπαχτσελί προς Τσίπρα: «Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας»

Μπαχτσελί προς Τσίπρα: «Ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες σας»

Προκαλούν οι εμπρηστικές δηλώσεις του επικεφαλής του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης, (MHP) Ντεβλέτ Μπαχτσελί στην ΚΟ του κόμματος του την Τρίτη (27/3).

«Ο Τσίπρας, αυτό το άτομο είπε στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει το πρόσωπό του, ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο, είπε μάλιστα ότι η Τουρκία θα πυροβολήσει το πόδι της αν κάνει κάτι τέτοιο» ανέφερε ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων, και ξεκίνησε το παραλήρημά του:

«Είχε τέτοιο θράσος… Ξέρει ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειας, και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια». Ο Μπαχτσελί αναφερόταν στην Μικρασιατική καταστροφή, ενώ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε προβεί σε ανάλογες δηλώσεις προ ημερών.

Μιλώντας στο Σαγγάριο, όπου το 1921 ανακόπηκε η πορεία του ελληνικού στρατού προς την Άγκυρα, κ. Ερντογάν σημείωσε στις 11 Μαρτίου πως «όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους […] ας μάθουν πολύ καλά πως γλίτωσαν να γίνουν παστά ψάρια στο Σαγγάριο, και πως έφυγαν από εδώ πέφτοντας στη θάλασσα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE