ΠΑΦΟΣ: 'Μέσα' για 8 ημέρες ο ύποπτος - Δεν εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία λείψανα Αγίων

ΠΑΦΟΣ: 'Μέσα' για 8 ημέρες ο ύποπτος - Δεν εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία λείψανα Αγίων

Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν τα κλαπέντα από την οικία του Ρώσου ιερέα από την Τάλα.

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε την Τριτη (27/03) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον του 31χρονου από τη Γεωργία που συνελήφθη από το ΤΑΕ Πάφου καθώς στο διαμέρισμα εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αντικειμένων που η Αστυνομία θεωρεί προιόντα διαρρήξεων και κλοπων

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαn στο δικαστήριο, στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν τα κλαπέντα από την οικία του Ρώσου ιερέα, καθώς και κλοπιμαία που αναγνωρίσθηκαν από τους κατόχους τους που είχαν καταγγείλει διαρρήξεις και κλοπές από τις οικίες τους. Αξιό αναφοράς είναι πως για την υπόθεση, η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό του 28χρονου συγκάτοικού του.

Το περιστατικό έγινε γνωστό την Κυριακή (25/03) το μεσημέρι, οπότε μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου 72χρονος ιερέας ο οποίος κατήγγειλε πως άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του στην Τάλα και έκλεψαν διαφορά αντικείμενα αναμεσά τους και λείψανα.

Όπως ανάφερε στην καταγγελία του, ο ίδιος είχε διαμορφώσει ειδικό χώρο στο σπίτι του, στον οποίο είχε τοποθετήσει διάφορα εκκλησιαστικά αντικείμενα όπως εικόνες, λείψανα και χρυσαφικά.

Οι διαρρήκτες πήραν εκτός από το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, χρυσαφικά άγνωστης αξίας, καθώς και τα λείψανα που είχε στην κατοχή του ο ιερέας.

Πρόκειται όπως είπε, για λείψανα τα οποία ήταν σε μικρά κομμάτια και τα οποία τα είχε φέρει από την Ρωσία καθώς του είχαν δοθεί ως αναμνηστικά δώρα από διάφορα μοναστήρια.

Μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, έγινε έρευνα σε διαμέρισμα 31χρονου άντρα. Από την έρευνα εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια που φαίνεται πως είναι κλοπιμαία από την οικία του ιερέα.

Βρέθηκαν επίσης και αλλά αντικείμενα τα οποία πιστεύεται πως είναι προϊόντα διαρρήξεων και κλοπών

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις στον Λίβανο

LIVE: Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις στον Λίβανο

Λίγο πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο του Τραμπ στο Ιράν και αφού είχαν προηγηθεί οι απειλές του ότι θα «εξαφανίσει έναν ολόκληρο πολιτισμό» η Τεχεράνη αποδέχτηκε πρόταση κατάπαυσης πυρός διάρκειας δύο εβδομάδων με αντάλλαγμα να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ. Και οι δύο πλευρές επιχειρούν να παρουσιάσουν τη συμφωνία ως νίκη, με το Ιράν να δηλώνει ότι οι ΗΠΑ δέχτηκαν ως βάση διαπραγματεύσεων τα 10 σημεία της πρότασης της Τεχεράνης που περιλαμβάνουν το δικαίωμα εμπλουτισμού ουρανίου, την άρση των κυρώσεων και την παύση των επιθέσεων σε Ιράκ, Υεμένη και Λίβανο. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE