Live εικόνα: Ο Κρατικός Προϋπολογισμός στην Ολομέλεια της Βουλής – Μέρα 2η
Συνεχίζεται η συζήτησης του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2026 στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Η ΚΟΠ εκλέγει σήμερα το νέο της Πρόεδρο στην Έκτακτη Εκλογική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 στο ξενοδοχείο Hiton στη Λευκωσία.
Η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε ενόψει της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης και η οποία υποστηρίζεται από 15 μέλη της Γενικής Συνέλευσης, είναι αυτή του Αναπληρωτή Προέδρου Γιώργου Κούμα.
Η σημερινή Συνέλευση θα γίνει στην παρουσία Εκπροσώπων της FIFA και της UEFA. Τη FIFA θα εκπροσωπήσει ο Διευθυντής Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών Bjorn Vassallo και την UEFA το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής John Delaney και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών Zoran Lakovic.
Ο Γιώργος Κούμας θα καταστεί ο 12ος Πρόεδρος της ΚΟΠ, αντικαθιστώντας τον αείμνηστο Κωστάκη Κουτσοκούμνη ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος από το 2001 μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2018 οπόταν και απεβίωσε.
Ο κ. Κούμας κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ από το 2007, ενώ ασχολήθηκε για πρώτη φορά με τα Διοικητικά της Ομοσπονδίας το 2005 όταν εξελέγη για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο στη θέση του Βοηθού Γενικού Γραμματέα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




