ΤΟΥΡΚΙΑ: 'Δεν υπάρχει λύση με την ΕΕ'

ΤΟΥΡΚΙΑ: 'Δεν υπάρχει λύση με την ΕΕ'

Τα αιτήματα του Ταγίπ Ερντογάν προς την ΕΕ, βρίσκονται στο επίκεντρο του τουρκικού τύπου σήμερα, μετά τη χθεσινή συνάντηση ΕΕ-Τουρκίας στη Βάρνα της Βουλγαρίας.

Η Τζουμχουριέτ αναφέρει πως δεν υπήρξε συμφωνία, ενώ όλες οι εφημερίδες έχουν κάνει τίτλους αποσπάσματα της ομιλίας του Τούρκου Προέδρου.

Αναλυτικά οι τίτλοι των εφημερίδων:

Χουριέτ: Ερντογάν: Να αφήσουμε πίσω τις δύσκολες ημέρες
Πόστα: Τα βήματα για τη θεώρηση πρέπει να γίνουν το ταχύτερο
Χαμπερ Τουρκ: Περιμένουμε ισχυρή στήριξη
Τζουμχουριέτ: Δεν υπάρχει λύση με την ΕΕ
Γενί Σαφάκ: Επτά όροι (Ερντογάν) στην ΕΕ
Σταρ: Εξετάσεις ειλικρίνειας για την ΕΕ
Μιλιέτ: Μοναδικός στόχος η ένταξη
Βατάν: Θα είναι τραγικό λάθος να αφήσετε έξω την Τουρκία
Σαμπάχ: Να χτίσουμε μαζί την ισχυρή Ευρώπη
Ακσάμ: Δεν θέλουμε άδικη κριτική, αλλά στήριξη

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE