ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ‘Βασίλειο παράνομων χωματερών’

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: ‘Βασίλειο παράνομων χωματερών’

Καταγγελίες πέφτουν βροχή από πολίτες της επαρχίας Αμμοχώστου για τη λειτουργία παράνομων χωματερών στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, κάτοικοι των χωριών Λιοπέτρι και Αυγόρου κατήγγειλαν ότι «τοξικό» νέφος καλύπτει τις περιοχές τους με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνεται ανυπόφορη.

Όπως σημειώνεται, η περιοχή κατάντησε «βασίλειο παράνομων χωματερών», ενώ ο κοινοτάρχης Αυγόρου, Παναγής Μιχαηλάς, απέδωσε τη λειτουργία τους σε «επιτήδειους».

Πάντως, η δυσφορία είναι έντονη στα δύο χωριά της επαρχίας Αμμοχώστου εξαιτίας της καύσης των σκουπιδιών στις παράνομες αυτές χωματερές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE