Μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν και αυτός τους πυροβόλησε

Μπήκαν στο σπίτι του για να τον κλέψουν και αυτός τους πυροβόλησε

Γενναίος και στα 88 του χρόνια ένας κάτοικος Γλυφάδας, ο οποίος δε δίστασε να πυροβολήσει τους ληστές που επιχείρησαν να του κλέψουν το σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (26/03)  στη Γλυφάδα, όταν οι δύο δράστες άρπαξαν τον ηλικιωμένο από την αυλή και τον ανάγκασαν με τη βία να μπει στο σπίτι του, με σκοπό να του πάρουν χρήματα και τιμαλφή.

Τότε ο ηλικιωμένος άνδρας πυροβόλησε το έναν από τους δύο τραυματίζοντάς τον στο χέρι.

Οι δράστες ήταν ένας 28χρονος Αλβανός και ένας 18χρονος Έλληνας, οι οποίοι συνελήφθησαν, καθώς μετέβησαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Όπως προβλέπεται από το νόμο, συνελήφθη και ο ηλικιωμένος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE