Nούι: Οι πρωτοβουλίες του SSM για μείωση των ΜΕΔ έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς

Nούι: Οι πρωτοβουλίες του SSM για μείωση των ΜΕΔ έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς

Ο δείκτης μη εξυπηρετούμενων δανείων παραμένει υπερβολικά υψηλός σε ορισμένα κράτη μέλη, γεγονός που εμποδίζει τόσο το νέο δανεισμό όσο και τα κράτη μέλη να επωφεληθούν εξίσου από την οικονομική ανάπτυξη που καταγράφει η Ευρωζώνη, τονίζει η επικεφαλής του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM) Ντανιέλ Νουί, τονίζοντας, ωστόσο, παράλληλα ότι οι πρωτοβουλίες του SSM έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς.


 
Παρουσιάζοντας την ετήσια έκθεση εποπτείας της ΕΚΤ για το 2017 στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η κ. Νουί τόνισε ότι η αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων αποτελεί προτεραιότητα για τον SSM.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε παρατηρήσει τις σημαντικές προσπάθειες που κατέβαλαν σημαντικά θεσμικά όργανα και οι οποίες έχουν οδηγήσει σε μείωση του όγκου των μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ευρωζώνη κατά περίπου 200 δισεκατομμύρια ευρώ, υπογράμμισε η κ. Νουί

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE